در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه ماکارونی آلمانی را آموزش می دهیم.
ماکارونی ساده :♥: 1 بسته
گوشت چرخ کرده :♥: 300 گرم
پیاز :♥: 1 عدد
قارچ :♥: 5 عدد
فلفل دلمه ای سبز :♥: 1 عدد
پنیر پیتزا :♥: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی :♥: 2 قاشق غذا خوری
پودر آویشن :♥: نصف قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به میزان لازم
برای تهیه ماکارونی آلمانی ابتدا باید ماکارونی را به روش معمول آبکش کنید.
یعنی ماکارونی را داخل آبجوش و نمک بریزید و بعد از 8 دقیقه آبکش کنید.
ماکارونی آبکش شده را کنار بگذارید تا آبش برود.
مایه ماکارونی را هم به صورت زیر آماده کنید :
پیاز را نگینی خرد کنید در تابه روی حرارت بگذارید و مقداری روغن بریزید تا پیاز ها کمی طلایی شوند.
سپس گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت سرخ شود.
قارچ ها را هم به صورت ورقه ای خرد کنید و به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
در این مرحله حرارت را زیاد کنید تا قارچ آب نیندازد.
رب گوجه فرنگی را روی مواد بریزید و کمی تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.
سپس نمک و فلفل و پودر سیر و پودر آویشن را هم اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
حرارت را خاموش کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
حالا ماکارونی را داخل ظرف پیرکس نشکنی بریزید و مایه ماکارونی را روی آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
سپس با پنیر پیتزا روی موادتان را کاملا بپوشانید.(درست شبیه تهیه لازانیا)
حالا روی ظرف را یا فویل بکشید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید.
ظرف را به مدت 5 دقیقه داخل فر با دمای 0 درجه سانتی گراد (یا 350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
بعد از گذشت 5 دقیقه ظرف را بیرون بیاورید و فویل را از روی ظرف بردارید و مجددا ظرف را به مدت 3 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر آب و طلایی شود.
ماکارونی آلمانی آماده است آن را از فر بیرون بیاورید و با سس کچاپ تزیین و میل کنید.
درباره این سایت